Ontwerpt Installeert Onderhoudt
ALLE technieken in uw gebouw

Welkom bij Ostijn

Ostijn is een groeiend familiebedrijf en reeds 35 jaar actief in de regio Waregem-Kortrijk.  Dit bedrijf is het resultaat van een levenslange investering van de oprichter Georges Ostijn. Sinds 1982 was Georges zijn enige doelstelling: klanttevredenheid door een technische kwalitatieve uitvoering, goede materiaalkeuze en propere afwerking. Deze ingesteldheid bracht hij sinds 2014 over op zoon Jorn en dochter Jana, die sinds 2019 het bedrijf verderzetten.

Jorn, die als burgerlijk ingenieur bouwkunde, gespecialiseerd in gebouwentechnieken, is 100% op de hoogte van de nieuwe trends en technieken. Jorn brengt het meest van zijn tijd door bij de klanten en op de werf.

Jana, die als industrieel ingenieur, heeft haar eerste ervaringen opgedaan bij grote installatiebedrijven. Zij staat in voor de bestellingen, planning, opvolging van de werven en boekhouding.

Wij, Jorn en Jana, zijn vanaf heden de drijvende kracht achter Ostijn bv.  Alle werken voeren wij met hart en ziel uit naar onze klanten toe. De vele mond-aan-mondreclame is het beste bewijs van onze gevestigde waarde in de streek. Wij zijn vooral in de regio’s Waregem -Kortrijk-Oudenaarde-Gent-Izegem actief.

Het leveren van kwalitatief werk vergt de nodige bijscholingen en certificaten. Wij beschikken over:

  • Certificaat G1 en G2 (gasinstallaties)
  • Certificaat mazoutbranders
  • Certificaat koeltechniek tot 1MW
  • Constante opleiding door onze partners: Weishaupt, Remeha, Itho Daalderop, Panasonic, Mitsubishi, Hansgrohe, Geberit. Hansa…

Onze persoonlijke aanpak - dit mag je van ons verwachten!

1. Afspraak bij jou thuis of op de werf

Om onze offerte zo goed mogelijk te kunnen opstellen, komen we graag persoonlijk bij jou langs om het project te bekijken, alle mogelijkheden te bespreken om te voldoen aan jouw wensen. Ook het budget en de huidige premies waarvan u kan genieten worden overlopen.

Maak nu een afspraak.

2. Materiaalkeuze

Indien er nog bepaalde materialen dienen gekozen te worden, bent u van harte welkom in onze eigen toonzaal of in de toonzaal van ons samenwerkende partners. Wij staan u graag bij met professioneel advies.

3. Vrijblijvende offerte

Na een correcte inschatting van de situatie en uw wensen, maken wij u een gedetailleerde offerte op. Deze komen wij steeds persoonlijk bespreken, aangezien de technische vooruitgang van onze sector de nodige toelichting behoeft. Twijfel niet om tijdens of na deze bespreking uw vragen op ons af te vuren en u maximaal te informeren.

Bent u akkoord? Dan wordt uw project zo snel mogelijk opgenomen in onze planning.

4. Uitvoering werken

Wij starten met de werkzaamheden op het afgesproken tijdstip. Wij doen er alles aan om de hinder ten gevolge van de werken voor onze klanten tot een minimum te beperken. We streven ernaar dat alles volgens de kwaliteitsnormen en volgens de afgesproken prijs wordt opgeleverd.

5. Onderhoud en herstellingen

Vergeet niet uw ketel, airco of ventilatie regelmatig te onderhouden. Al onze installaties kunnen door ons worden onderhouden en/of hersteld. Indien gewenst volgen wij dit voor jou op en contacteren we jou vrijblijvend.

Werkregio van uw installateur

  • Regio Waregem : Beveren-Leie, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve, Deerlijk, Nieuwenhove, Ooigem, Sint-Baafs-Vijve, Anzegem, Ingooigem, Vichte, Harelbeke, Bavikhove, Wielsbeke, Zulte, Kruishoutem, Nokere, Wortegem, ...
  • Regio Kortrijk : Aalbeke, Bellegem, Bissegem, Heule, Kooigem, Marke, Rollegem, Kuurne, Zwev-egem, Gullegem, Lendelede, Lauwe, Rekkem
  • Regio Roeselare : Rumbeke, Oekene, Ardooie, Izegem, Ledegem, Moorslede, Ingelmunster, ...
  • Regio Oudenaarde : Eine, Ename, Bevere, Lede, Petegem, Moregem, Huttegem, ...
  • Regio Gent : Nazareth, De Pinte, Lozer, Deinze, Sint-Martens-Latem, ...