Ontwerpt Installeert Onderhoudt
ALLE technieken in uw gebouw
Author
Ostijn bvba

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar een zuinigere of alternatieve manier van verwarmen en/of koelen? Wenst u uw woning te koelen tijdens de warme zomernachten? U breidt uw woning uit met een veranda en wenst verwarming of koeling zonder kap-of breekwerk? Een airco-toestel of warmtepomp kan een antwoord bieden op bovenstaande vragen.

Als koeltechnisch gecertifieerd bedrijf en onze decennialange ervaring in verwarming zijn wij de ideale partner voor de installatie, onderhoud en/of herstelling van uw airco en warmtepomp.

Een warmtepomp bestaat in verschillende vormen. De energiebron bestaat enerzijds uit elektriciteit en anderzijds uit de natuurlijke warmte afkomstig van de omgevingslucht of de bodem. De warmte opgewekt en afgestaan aan de woning kan gebeuren door het opwarmen van de binnenlucht of het verwarmingswater voor uw radiatoren of vloerverwarming.

Airco

Een airco of lucht/lucht-warmtepomp is de oplossing voor het koelen van uw slaapkamer, het verwarmen en koelen van uw veranda, uw kantoor, uw winkel, uw serverlokaal… De installatie is:

  • Snel: 1 tot enkele dagen werk, afhankelijk van het aantal ruimtes
  • Goedkoop in onderhoud
  • Flexibel: koelen in 1 ruimte en verwarmen in een andere is mogelijk
  • Geen kap-of breekwerk.
lucht/lucht warmtepomp

Lucht/water warmtepomp

In veel van onze nieuwbouwprojecten of zware renovaties kiest de klant voor een lucht/waterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming en wandverwarming.Deze keuze is logisch omwille van:

  • Het lage energieverbruik
  • De geringe onderhoudskost
  • De kleine milieu-impact
  • Simpelweg het verbeteren van het E-peil van uw woning

Bodem/water warmtepomp

Heeft gelijkaardige toepassingen en zelfde voordelen als de lucht/water warmtepomp maar heeft een nog veel hoger rendement. De warmte wordt uit de bodem gehaald aan de hand van een verticaal of horizontaal captatienet. De bodem is een zeer stabiele warmteleverancier met hoge rendementen tot gevolg.u op zoek naar een zuinigere of alternatieve manier van verwarmen en/of koelen?

Weet u dat er bovendien premies bestaan voor warmtepompen? Bekijk deze op www.premiezoeker.be

Wij aanvaarden ook eco-cheques!